Chokladbollar på cornflakes, man tager vad man haver.
Slut som artist, efter att ha spenderat en vecka med workshopen och hela sista dygnet (utom de oundvikliga hela fem timmarna sömn) med att få iväg trycksakerna och rulla chokladbollar. Cornflakes-kross funkade för övrigt väldigt bra, de blir visserligen lite sötare men efter en natt i kylskåp är de sådär småsega som stora amerikanska cookies. Rekommenderar dock mer kakao och mindre socker. Jag tror att vi har fler bilder någonstans, och de borde jag i så fall får tag på ikväll.
Några bilder kommer från kommunikationsgruppen. Tack!
Stora och många GRATTISKRAMAR i förskott från hela "famiglia" Hilda, Hannes, Carina och Johan vi saknar dig! C u soon!
SvaraRaderavi, jag, har sjungit på ditt mobilsvar.... GRATTIS!!!!!? PUSSAR o KRAMAR från HHJC
SvaraRaderaÅåh vad fina ni är! :D Tack!
SvaraRadera