fredag 19 april 2013

tidsfördriv

På måndag sätter jag äntligen igång med nästa modul och det ska bli skönt att börja få saker gjorda. På grund av sjukdom från uppdragsgivarens sida plus diverse andra olyckligt sammanfallande omständigheter blev det ju ännu en tom vecka. Att uppdragsgivaren går och sjukar ner sig berör ju inte de flesta, men i mitt fall sker all kommunikation av nytt material varannan vecka eftersom allt är så hemligt hela tiden. Försvinner han precis innan får jag inget nytt material att jobba med.
Än så länge har arbetsdagarna fyllts av diverse tidsfördriv, bland annat "hur får man håret att se ut sådär [bilden] en hel dag?", festplaner, "vad är grejen med taxklack och för korta byxor?", Facebook, Autodesks roliga gratisprogram Homestyler (googla, prova) som just kraschade, samt kaffekombinationsprovning (som går ut på att experimentellt avgöra optimal blandning av bönsort/styrka/ev mjölkskum).
Helgen kommer tillägnas flyttstädning. Förrådet ska tömmas och alla stora, tunga slänggrejer ska, just det, slängas. Till hjälp har vi därför en liten pirra och från elfte våningen som det är, förhoppningsvis också en hiss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar