söndag 9 juni 2013

festen



För er som missade!

Festen blev riktigt lyckad trots den återkommande frågan punktlighet, men eftersom vare sig gäster eller värdpar var on time den här gången matchade det ganska bra. Ingenting gick sönder, nästan ingenting spilldes, det enda som kunde avslöja gårdagkvällens festligheter var egentligen bara en drös blommor, en tavla på sniskan och två förvånansvärt prydligt organiserade påsar med pant och återvinningsdömda burkar och flaskor på balkongen.

Man märkte lite skillnad på mina kompisar som lugnt diskuterade värdsligheter och lekte vilda lekar som "fingret på glaset", och Johans kompisar som genast satte igång att spela bubble pong (som beer pong, fast med bubbel) under ljudliga tillrop. Ingen tappade heller bort sig i lägenheten trots att det lutade åt det hållet en stund när folk i varsitt rum ropade efter varandra (hallå var är du?!).

Efter hemmahäng larvade vi iväg mot Slussen och Debaser där givetvis bara en bråkdel av oss hamnade. Jag var till exempel inte där, fastän det från början nog var min idé. Istället gjorde vi ett pitstop på Skeppsbrobaren, varifrån några ville ta sig vidare. Då smet vi hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar